Tror Coutinho selges denne måneden.

03/01/2018

Liverpool-spiller Philippe Coutinho linkes til Barcelona. Oddsene tilsier overgang allerede i januarvinduet.

Engelske og spanske tabloidaviser er igjen tapetsert med overgangssagaen som knytter Liverpools brasilianske stjernespiller til den katalandske storklubben Barcelona. Overgangsvinduet var knapt nok åpent da utstyrsgiganten Nike, som sponsor både Barcelona og Coutinho, la ut reklame på hjemmesiden for kjøp av den blå-røde drakten med brasillianerens navn bakpå. Ryktene om en mulig overgang økte i takt med at Phillipe Coutinho var ute av Liverpool-troppen som møtte Burnley 1.nyttårsdag, i det som er blitt kommunisert som en lårskade. Senere rapporter fra Spania vil ha det til at Coutinho skal ha nektet å spille for Liverpool, i frykt for at en skade ville spolere en drømmeovergang til Katalonia. 

Bookmakerne mener det er svært sannsynlig at Coutinho blir Barcelona-spiller allerede i dette overgangsvinduet. NordicBets odds på 1.44 på at han er Barcelona-spiller innen 5.februar, reflekterer at oddssetterne tror på rapportene om en snarlig overgang.

- Liverpool-fansen pustet lettet ut i sommer da de fikk beholde Coutinho tross sterke rykter om en overgang til Barcelona, som trolig ønsker ham som en avlaster og arvtaker til Andres Iniesta. Skal man tro engelsk og spanske tabloiders rapporter nå, er det vanskelig å se for seg et annet scenarie enn at Coutinho blir Barcelona-spiller. Spørsmålet er om det blir i januar eller til sommeren, sier Eirik Grønning fra NordicBet.com og påpeker:

- Våre oddsettere følger markedet, som nå er overbevist om at de siste medierapportene er sanne. Oddsen reflekterer at bookmakerne tror på en overgang i dette overgangsvinduet, men det blir spennende å se hvordan sagaen utvikler seg, sier Grønning.

Sky Sports-ekspert Guillem Balague er en av de som tror Barcelona er villig til å gå langt for å sikre seg prestisjekjøpet og han mener Liverpool ikke er like bastante som i sommer.

- Liverpools tone har endret seg, det virker som de er mer åpne for alle muligheter. De kan selge nå, eller i sommer. Å beholde ham (Coutinho) etter dette virker minst sannsynlig. Intet bud fra Barcelona... til nå, skriver Balague på sin Twitter-konto.

 


Kim Marki

Bookietest 2017/18