Thomas Rekdal: - Vi vinner og taper sammen

01/05/2018

Fredag starter den første gruppespillkampen for Norge i G17-EM. Kapteinen Rekdal er stolt over å representere landet sitt i et mesterskap.

- Å få spille et mesterskap er det ikke mange som får oppleve. Forhåpentligvis benytter vi muligheten. Det var stort å kvalifisere seg. Det er kanskje det største jeg har opplevd i fotballen til nå, sier Rekdal til NFF TV. 

Kjetil Rekdal er onkelen som Thomas, og det kan godt være at onkelen har gitt Thomas noen tips til hvordan han skal forholde seg til et mesterskap. Thomas spiller til daglig i Fredrikstad og er kjent for å være en ledertype, akkurat slik onkelen var.

Norge er i gruppe med Portugal, Sverige og Slovenia, og det hele åpnes mot Portugal på fredag. Rekdal sier at målet er å gå videre fra gruppen.

- Først og fremst er drømmen å komme videre. Det hadde vært veldig stort, og vi hadde vært topp åtte i Europa, sier Rekdal. 

- Samholdet i gruppen utenfor banen er veldig bra, og det tar vi med oss inn på banen også. Det er det som kjennetegner oss. Måten vi jobber for hverandre på. Vi vinner og taper sammen, fortsetter han. 


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18