Sjokkovergang for Real-stjerne

11/07/2017

Bayern München har sikret seg et av sommerens heteste overgangsobjekter – på lån.

James Rodriguez har banket på utgangsdøra på Santiago Bernabeu en stund nå. Den colombianske playmakeren havnet etterhvert bak både Isco og stjerneskuddet Marco Asensio i kampen om en plass i Real Madrids mektige startellever, og har vært linket til en rekke storklubber denne sommeren – blant annet de fleste storlagene i Premier League.

Men, i dag var det de tyske gigantene Bayern München som storfornøyd kunne kunngjøre at James Rodriguez har signert for Bundesligaens seriemestere – på en to års låneavtale. Rodriguez ankom Santiago Bernabeu for vanvittige 71 millioner pund for tre år siden, og formann i Bayern München, Karl-Heinz Rumenigge, er storfornøyd med å ha sikret seg colombianerens tjenester.

- Vi er lykkelige over å kunne gjennomføre denne overgangen. Signeringen av James Rodriguez trener Carlo Ancelotti sitt største ønske, og de hadde et suksessfylt samarbeid i Real Madrid. James er en veldig allsidig spiller. Han er en målscorer, kan assistere mål og i tillegg er han giftig på dødballer. Det er ingen tvil om at denne overgangen styrker kvaliteten i laget vårt, sier Rumenigge til klubbens hjemmesider.

James Rodriguez har representert Real Madrid ved 111 anledninger, scoret 36 mål og noterte seg dessuten for 41 målgivende pasninger.
 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18