Midtukens europacuptips

09/05/2017

Vi byr på våre vurderinger av midtukens Champions League- og Europa League-semifinaler!

Champions League-sluttspillet fortsetter denne midtuken og vi skal som vanlig komme med våre vurderinger av alle kampene. Husk at i gruppespillet hadde vi en tilbakebetalingsprosent på 128 på alle Champions League-kampene her på nettsiden og hele 141 prosent tilbake på de utvalgte spillene. Foran hver Champions League-, Eliteserie- og Premier League-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Nå er det ny Champions League-runde som gjelder og vi jakter nye gevinster i semifinalene. I tillegg presenterer vi også Europa League-semifinalene som er høyinteressante.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Juventus – Monaco

Returkamp i semifinalen i Champions League. Klar fordel Juventus etter 2-0-seier i det første møtet onsdag. Gonzalo Higuaín scoret begge målene. Sami Khedira (mb) sto over med gule kort, Marko Pjaca (a) og Daniele Rugani (f) er skadet. Italienerne har slått ut Porto og Barcelona uten å ha sluppet inn et eneste mål. 1-0-seier i tilsvarende møte i 2015. Anført av Kylian Mbappé har Monaco imponert stort denne våren. 3-5-tap borte og 3-1-seier hjemme mot Manchester City i første runde, 3-2-seier borte og 3-1-seier hjemme mot Borussia Dortmund sist. Gabriel Boschilia (mb) og Guido Carrillo (a) står over med skader. Vanskelig å se det helt store spillet i denne kampen. Vårt beste forsøk blir gjestene med to måls forsprang til 1,44 i odds.

 

Atletico Madrid – Real Madrid

Atletico Madrid er i trøbbel etter 0-3-tap i det første møtet. 0-0 mot Bayer Leverkusen og 1-0-seier mot Leicester her hjemme i sluttspillet. Sen avgjørelse mot Eibar lørdag. Augusto Fernández (mb), José María Giménez (f) og Šime Vrsaljko (f) manglet. 0-3-tap i tilsvarende ligamøte. Cristiano Ronaldo med hattrick i første møte, Dani Carvajal (f) ble skadet. Fra før trøbler Gareth Bale (a) og Raphaël Varane (f) mens Pepe (f) er tilbake i trening etter skade. Vårt valg her blir vertene med to måls forsprang til 1,16 i odds i en kamp der det er lite som frister til innsatser.

 

Manchester United – Celta Vigo

Marcus Rashford sikret Manchester United et flott utgangspunkt med 1-0-seier i første møte. Etter 25 ligakamper på rad uten tap ble det stopp mot Arsenal søndag. Dermed er dette beste sjanse til å sikre Champions League-plass. Fortsatt store skadeproblemer i troppen som sliter med hardt kampprogram. Celta Vigo har brydd seg lite om ligaen den siste tiden. Seks tap på de syv siste etter 0-2 mot Málaga søndag. Giuseppe Rossi (a) manglet igjen med skade. Hovedspillet her blir under 3,5 mål til 1,37 i odds. For de som ønsker noe mer odds står under 2,5 mål til 1,96 ganger innsatsen og hjemmeseieren til 1,55 i odds.

 

Lyon – Ajax

Lyon er i skikkelig trøbbel etter 1-4-tap i det første møtet. Tidligere i sluttspillet har det blitt 7-1-seier mot AZ Alkmaar, 4-2-seier mot Roma og 2-1-seier mot Besiktas her hjemme. Flere spillere ble spart i 3-2-seieren hjemme mot Nantes søndag. 0-0 i siste tilsvarende oppgjør i 2011. Ajax med 4-0-seier mot Go Ahead Eagles søndag og dermed lever fortsatt håpet om ligagull. Daley Sinkgraven (mb) er skadet. 0-1-2 på tre bortekamper i sluttspillet denne våren. Vi tror nederlenderne får trøbbel også i denne bortekampen og spiller H-en til 1,64 i odds. De noe mer forsiktige kan også vurdere over 1,5 mål.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Betsson

Hovedspill:

Manchester United - Celta Vigo Over/Under mål 3.5          Under  1,37

Lyon – Ajax   H         1,64

 

Mulige spill:

Juventus - Monaco Handikap 0-2      B         1,44

Atletico Madrid - Real Madrid Handikap 2-0           H         1,16

Manchester United - Celta Vigo        H         1,55

Manchester United - Celta Vigo Over/Under mål 2.5          Under  1,96

Lyon - Ajax Over/Under mål 1.5      Over    1,13


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18