Midtukens CL-tips

14/03/2017

Treff på alle fem spillforslagene forrige runde! Nå byr vi på våre vurderinger av midtukens Champions League-kamper.

Champions League-sluttspillet fortsetter denne midtuken og vi skal som vanlig komme med våre vurderinger av alle kampene. Husk at i gruppespillet hadde vi en tilbakebetalingsprosent på 128 på alle Champions League-kampene her på nettsiden og hele 141 prosent tilbake på de utvalgte spillene. Strålende uttelling igjen forrige midtuke der vi anbefalte over 2,5 mål i Napoli mot Real Madrid, Borussia Dortmund-seier mot Benfica samt tre spill i møtet mellom Barcelona og Paris Saint-Germain. Der ble hjemmeseieren, over 2,5 mål og at begge lag skulle score spilt og vi endte dermed opp med å få inn alle fem tipsene våre. Foran hver Champions League- og Premier League-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Nå er det ny Champions League-runde som gjelder og vi jakter nye gevinster.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Vi begynner som vanlig med kampen der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Nordicbet

Atletico Madrid - Bayer 04 Leverkusen Over/Under mål 1.5          Over    1,23

 

Så går vi over til våre utvalgte objekter:

Leicester City – Sevilla

Returkamp i første sluttspillrunde i Champions League. Leicester har fortsatt sjansen her etter at Jamie Vardy reduserte til 1-2 et drøyt kvarter før slutt i det første møtet. Der reddet Kasper Schmeichel straffespark. Siden har Claudio Ranieri fått sparken og vertene har tatt to strake seirer under Craig Shakespeares ledelse. Nampalys Mendy (mb) er skadet mens Molla Wague (f) er usikker til denne kampen. I gruppe G tok laget tre strake ettmålsseirer hjemme. Sevilla er godt vant med sluttspillkamper etter å ha gått til topps i Europa League de tre siste sesongene. Vitolo (mb) er tilbake for fullt, Borja Lasso (mb) og Benoît Trémoulinas (f) trøbler fortsatt. Ingen baklengsmål på tre bortekamper i gruppe H. Vi synes dette ser åpent ut og forsøker U-en til spennende odds. For de noe mer forsiktige kan også at begge lag scorer til 1.56 i odds forsøkes.

 

Juventus - FC Porto

Returkamp i første sluttspillrunde i Champions League. Klar fordel Juventus etter 2-0-seier i det første møtet. Der spilte laget mot ti mann i over en time, innbytterne Marko Pjaca og Dani Alves avgjorde med hver sin sene scoring. Vertene gikk til finalen i 2015, men røk mot Bayern München etter ekstraomganger i 1. runde i fjor. Stefano Sturaro (mb) er skadet mens Giorgio Chiellini (f) er usikker til denne kampen. I siste forsøk i 2015 slo Porto ut Basel før det ble stopp mot Bayern München. Tre jevnspilte bortekamper i gruppespillet i høst der den eneste seieren kom mot poengløse tabelljumbo Club Brugge. Her er utviste Alex Telles (f) ute med karantene. Vi fristes av oddsen på hjemmeseier med nøyaktig ett måls margin.

 

Monaco - Manchester City

Monaco med 2-1- og 3-2-ledelse i første møte, men det endte med 3-5-tap. Kamil Glik (f) fikk gult kort og soner her. Tabelltopp i Frankrike etter 9-2-0 på de elleve siste. Radamel Falcao (a) startet på benken mot Bordeaux. Han er tilbake for fullt her, men Gabriel Boschilia (mb) og Guido Carrillo (a) er ute med skader. Syv poeng hjemme i gruppe E. Manchester City avanserte i FA-cupen lørdag med 2-0-seier borte mot Middlesbrough. Vincent Kompany (f) og Gabriel Jesus (a) sto over med skader. Førstnevnte er usikker til denne kampen. Eneste tap i gruppe C kom borte mot Barcelona. Vårt beste forslag her blir at begge lag scorer til 1,35 i odds. Eventuelt står over 1,5 mål til 1,11 hos Nordicbet.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Nordicbet

Leicester City – Sevilla          U         3,50
Juventus - FC Porto Handikap 0-1    U         3,50
Monaco - Manchester City Begge lag scorer ja/nei  Ja         1,35


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2016