- Liverpool hører hjemme i kvartfinalen

07/03/2018

Jürgen Klopp er ikke i tvil om at hans mannskap fortjener å være blant de siste åtte i Champions League.

Gårsdagens returmøte med Porto ble en transportetappe for Jürgen Klopps menn. Liverpool hadde 5-0 å gå på fra det første oppgjøret i Portugal, og i en kamp uten intensiteten i en typisk sluttspillkamp i Champions League, fikk Liverpool en svært så behagelig reise til kvartfinalen. Der venter trolig en av de absolutt ypperste klubbene i Europa, og Klopp mener det er i dette selskapet Liverpool hører hjemme.

- Det føles virkelig bra. Jeg synes vi hører hjemme der (i kvartfinalen) i år. Det burde ikke komme som noen overraskelse på folk. Jeg synes det er på tide vi er der igjen. Det har vært en fin utvikling i Liverpool de siste årene, men hvis du ikke viser det i Champions League, så syns det ikke. Den neste runden vil helt klart bli vanskelig, med syv andre gode lag, hvor kanskje fire av dem er engelske. Det gjør det ikke enklere, sier Klopp ifølge Sky Sports.

I kveld avgjøres det om Tottenham går videre, når Juventus kommer på besøk til London. Samtidig står også Manchester City overfor en transportetappe når Basel kommer til byen, etter 4-0 i Sveits. Manchester Uniteds og Chelseas skjebner avgjøres neste uke.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18