- Liverpool er bedre enn Barcelona

02/05/2018

Den tidligere Roma-backen Vincent Candela mener italienerne må spille en perfekt kamp for å avansere til finalen i Champions League.

I kveld skal det avgjøres hvem av Liverpool og Roma som skal møte Real Madrid i årets finale i Champions League. Etter en høydramatisk aften på Santiago Bernabeu i går kveld, er nervene i helspenn i både den italienske og engelske leiren før kveldens batalje på mektige Stadio Olimpico. Liverpool er store forhåndsfavoritter etter 5-2 fra det første oppgjøret på Anfield, men årets Champions League-sesong har vist at ingenting kan tas på forskudd.

Liverpool er som sagt store favoritter, men Roma vil tro de har en reell mulighet til å gå videre, og har blodferske bevis. Før returmøtet med Barcelona i kvartfinalen, hentet italienerne opp Barcas 4-1-ledelse med 3-0 hjemme på Olimpico. Det gjør at optimisme hersker i den italienske hovedstaden, og den tidligere Roma-backen Vincent Candela tror fansen har grunn til å håpe på nok et mirakel.

- Alle her tror at Roma kan gå videre, og det bør de også. De to sene målene på Anfield har gitt alle et håp og jeg tror jeg også. De må spille en perfekt kamp, for Liverpool er bedre enn Barcelona i mine øyne. For Roma er dette bare klubbens andre semifinale i Champions League, og dermed noe historisk. Det kommer til å koke på stadion, og atmosfæren vil være enda hetere enn mot Barcelona. Stol på meg, Olimpico kommer til å være et inferno, advarer Candela overfor The Guardian.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18