Leeds-spiss vil sjokkere i Confederations Cup

16/06/2017

Leeds Uniteds måljeger Chris Wood har ingen planer om å se sitt kjære New Zealand opptre som kasteball i Confederations Cup.

Confederations Cup, også kjent som prøve-VM sparkes i gang i Russland i morgen kveld. Vinnerne av mesterskapene i UEFA, CONMEBOL, CONCACAF, CAF, OFC og AFC, samt siste VM-vinner og kommende vertsnasjon i neste års VM møtes i en vennskapelige turnering, som ikke kan sies å være stort mer enn glorifiserte treningskamper. For New Zealand, vinneren av det oseaniske mesterskapet, er likevel Conferderations Cup så mye mer.

All Whites er nemlig ikke kjent med å stå ansikt til ansikt med verdensstjerner som Cristiano Ronaldo, og i gruppe med Russland, Mexico og Portugal, får de anledningen til nettopp det. New Zealands største profil, Chris Wood, har som levebrød av å pøse inn mål for Leeds United i Championship. 25-åringen har nettopp lagt en krevende sesong bak seg og spilte 44 av 46 ligakamper for Leeds denne sesongen. Ferien må likevel vente enda litt til, og det plager ikke All Whites' kaptein det skafte grann, som ønsker å sjokkere i mesterskapet i Russland.

- Det kommer virkelig til å bli en spesiell anledning for oss å delta der. Det er dette vi alle jobber så hardt for. Vi ønsker å være her, og vi ønsker å delta i store turneringer. Det plager oss ikke i det hele tatt at folk avskriver oss. De kan si hva de vil, men spillerne og trenerstaben vet at vi er et godt lag, og vi kommer garantert til å overraske mange i denne turneringen, spår Leeds-stjernen overfor newzealandske medier. 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18