Italiensk vidunderbarn truet på livet

19/06/2017

Nyheten om at AC Milans Gianluigi Donnarumma ikke ønsker å forlenge med Milano-klubben, har ikke blitt tatt godt imot blant fansen.

Gianluigi Donnarumma spås å være fremtiden mellom stengene for Italia de neste 15 til 20 årene. AC Milans 18-åring fikk sin debut i Serie A bare 16 år og 242 dager gammel, og ble med det den nest yngste keeperen i den italienske serien noen sinne. Som 18-åring, har Donnarumma allerede etablert seg som Milans førstekeeper, og på landslaget har han blitt utpekt som den naturlige arvtakeren til legendariske Gianluigi Buffon.

 

Kontrakten til Milano-klubbens purunge keeper går imidlertid ut neste sommer, og stortalentet arbeider med superagenten Mino Raiola, som blant annet har Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba som sine klienter. Det har i løpet av de siste dagene blitt klart at Donnarumma ikke ønsker å forlenge kontrakten sin med AC Milan, noe som har ført til rykteflom, men også ondsinnede ytringer, ifølge keeperens superagent.

- Vi har blitt truet. Donnarumma er nå tapt for AC Milan og jeg tar ansvaret for hans valg. Det har blitt en i overkant voldsom og fiendtlig situasjon. Donnarumma og hans familie har blitt truet, også på livet. Klubben har behandlet en toppspiller som han på en feil måte, siteres Mino Raiola i britiske og italienske medier.

Den utvilsomt svært talentfulle keeperen var på plass mellom stengene i Italias kamp mot Danmark i U 21-EM søndag kveld, og heller der var det ikke fred å få fra fansen. Fra tribunene ble det nemlig kastet falske pengesedler mot 18-åringen. 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18