Høy odds på fransk sensasjon

09/05/2017

Juventus har halvannet bein i Champions League-finalen, men Monaco bøtter inn mål og har en liten sjanse til å overraske i Italia.

- Monaco må score minst to mål mot kanskje av Europas beste forsvar akkurat nå. Det blir ikke lett, men Monaco har utrolig mye spisskompetanse framover på banen. De vil nok gi Juventus kamp tross alt, sier markedssjef Erik Jensen hos spilleselskapet Betsafe til Tips.

Hos Betsafe gir finale for «Den gamle dame» 1.02 i odds, mens laget fra fyrstedømmet gir hele 16 i odds.
- 2-0 på bortebane er et veldig godt resultat, men Monaco kan vinne i Italia og 2-0 er ikke umulig. Vinner de 3-1 er de også videre. Scorer franskmennene først så blir dette spennende, sier Betsafes markedssjef.

Hans oddssettere gir bare 1.68 på hjemmeseier i kveld, mens bortetriumf gir 5.30.
- Monaco åpnet friskt på hjemmebane, men fikk ikke uttelling. Er de effektive i kveld, så kan det bli kamp likevel. Men Juventus er selvsagt store favoritter og de har imponert stort både i ligaen og Europa. De temmet Barcelona helt og vet hvordan de skal stenge kamper, sier markedssjefen og forteller at mange har vært fristet av oddsen på at hjemmelaget vinner og ikke slipper inn mål til 2,70 i odds.

Alle odds på kveldens kamp finner du her:
 


Kim Marki

Bookietest 2016