Guardiola: - Vi skal angripe

04/04/2018

Det ligger an til å bli et heseblesende oppgjør på Anfield i kveld.

Det er knyttet enorme forventninger til kveldens oppgjør på Anfield mellom Liverpool og Manchester City. Kvartfinalistene er ikke kjent for å holde noe igjen, og det borger for en Champions League-kvartfinale utenom det vanlige. Det forventes et vanvittig tempo fra første sekund, og Liverpool er viden kjent for å dundre ut av startblokkene. City-sjef Pep Guardiola er imidlertid godt klar over hva som venter dem på Anfield, men det betyr langt i fra at han har tenkt til å ta hensyn til Liverpools kampplan.

- Jeg vet at måten vi spiller på er perfekt for Liverpool, for de er et lag som angriper rommene ulikt noe annet lag i verden. Spesielt Mané, Salah og Firmino er utrolig bra på det. Men, jeg føler likevel den beste måten er å gjøre det på vår måte. Hvis jeg sa vi skal gjøre det annerledes, kunne spillerne trodd jeg frykter dem. Begge lag liker å spille. Vi er de lagene i Premier League som har scoret desidert flest mål denne sesongen, forteller Guardiola til fremmøtt presse.

Guardiola må klare seg uten sin stjernespiss Sergio Agüero, som fortsatt er ute med kneskaden han pådro seg mot Chelsea 4. mars. Liverpool er uten Joe Gomez, Emre Can og Adam Lallana.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18