- Er det noe jeg kan, så er det dette

16/05/2017

Jim Solbakken blir agent for norsk stortalent som fra sommeren av spiller i Liverpool

Jim Solbakken blir ny agent for den kommende Liverpool-spilleren Edvald Sandvik Tagseth. 16-åringen flytter til Liverpool i sommer og vil da bli en del av storklubbens U18-gruppe. Tagseth spiller i dag i Neset og var en del av G17-landslaget som spilte i EM tidligere i vår.

– Vi trenger noen som kan noe med dette til å hjelpe oss. Edvard er tidlig i karrieren, og alt dette er nytt for oss. Det er mye som skjer rundt Edvard, og vi er veldig fornøyd med at Jim vil være med og legge løpet for hans videre utvikling. Han er også godt kjent med det engelske systemet. Vi mener Edvard er i de beste hender. Det er ikke mange forunt å få Jim med på laget, uttaler familien til Trønder-Avisa.

Solbakken har en rekke profilerte spillere som klienter, blant annet Joshua King, Mats Møller Dæhli og Håvard Nordtveit. Agenten gleder seg til å få enda en norsk spiller på sin klientliste.

– Edvard er ekstremt spennende. Han skal ut på en reise som blir veldig kjekk, men også knalltøff. Han trenger en med min erfaring, og dette er noe jeg har gjort mange ganger før, med spillere som King, Eikrem og Dæhli. Er det noe jeg kan, så er det dette, og jeg ser fram til å følge opp Edvard og bidra til at han får en best mulig utvikling, forteller Solbakken.


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18