Coutinho: - Dette er drømmen min

08/01/2018

Søndag kveld ble Philippe Coutinho endelig presentert for Barcelona-fansen.

Brasilianeren ble i helgen den tredje dyreste fotballspilleren noen sinne, da han gikk fra Liverpool til Barcelona for svimlende £142 millioner. Coutinho har siden sommeren ikke lagt skjul på at det er Los Culés han ønsker å spille for, og virket mer og mer utilpass på Merseyside på høsten. Men i helgen fikk altså «O' Magico» endelig sin drømmeovergang til Camp Nou, og 25-åringen kunne knapt vært lykkeligere.

- Jeg er veldig, veldig glad. Jeg har alltid sagt at dette er drømmen min, og jeg er veldig glad for å være her. Nå får jeg muligheten til å spille, vinne titler og gjøre fansen glade, alltid spille med glede. Det er utrolig at jeg nå skal leve sammen med disse idolene, spillere med mye historie. Jeg gleder meg til å spille med og lære av spillere som Leo Messi, Luis Suárez, Gerard Pique og Sergio Busquets. Jeg er veldig glad for at vi kan vinne titler sammen, forteller Coutinho til Barca TV.

Brasilianeren kan få sin debut allerede på torsdag, når Celta Viga kommer til Camp Nou for returen i Copa del Rey. Det første oppgjøret endte 1-1. 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18