Champions League: Midtukens tips!

06/03/2018

Våre vurderinger av første sluttspillrunde i Champions League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den første sluttspillrunden i Champions League. Spillene er satt hos Mr Green og vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Alle odds er hentet fra Mr Green

Liverpool - FC Porto  H         1,49

Tottenham - Juventus over/under mål 3.5     Under  1,29

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter:

Paris Saint-Germain - Real Madrid

Returkamp i 1/8-finalen i Champions League-sluttspillet. Paris Saint-Germain gikk fra 1-0-ledelse til 1-3-tap i det første møtet. Vertene suser mot ligagull etter ny seier lørdag. Kylian Mbappé (a) manglet, men er klar igjen til denne kampen. Neymar (a) blir imidlertid ute i opptil tre måneder etter å ha operert. Tap for Barcelona i første sluttspillrunde i fjor. 0-0 i tilsvarende oppgjør i 2015. Real Madrid med 3-1-seier i lørdagens derby. Der var Marcelo (f) tilbake. Toni Kroos (mb) og Luka Modrić (mb) anses som usikre til denne kampen. Gjestene er som kjent regjerende mester i denne turneringen og tapte kun borte mot Tottenham i gruppe H. Vi gir vertene tipset foran hjemmefansen.

 

Manchester City – Basel

Manchester City med 4-0-seier i første møte. Vertene suser mot et suverent ligagull etter ny seier i søndagens storkamp. Fernandinho (mb), Benjamin Mendy (f) og Raheem Sterling (mb) sto over med skader. Sistnevnte er usikker til denne kampen. Fem seirer på seks kamper i gruppe F, tapet kom borte mot Shakhtar Donetsk. Basel med to utsatte kamper på rad i ligaen og det skiller nå 14 poeng opp til Young Boys. Bortetapet i gruppe A kom mot Manchester United. Taulant Xhaka (mb) soner her mens Éder Balanta (f) og Germano Vailati (k) er ute med skader.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Mr Green

Paris Saint-Germain - Real Madrid   H         1,74

Manchester City - Basel Begge lag scorer ja/nei      Ja         2,33


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18