Champions League: Mourinho forventer ingen målfest

21/02/2018

United-bossen tror det blir målfattig når engelskmennene skal slå Sevilla ut Champions League.

I kveld entrer Manchester United den mektige hjemmeareneaen til Sevilla. Ramón Sánchez Pizjuán Stadium er en av Spanias mest intime og høylydte heksegryter, og hjemmefansen vil garantert ha renset stemmebåndene før avspark mot gjestene fra Manchester. José Mourinho er kjent for å være en mester i utslagsrundene i Champions League, og kan spille på resultat bedre enn de fleste. For portugiseren handler det trolig om å få med seg et godt utgangspunkt før returen på Old Trafford om tre uker, og planen er langt i fra å kaste alle mann i angrep i kveld.

- Jeg tror ikke det er mulig å score mange mål på Sevilla. Jeg tror kampen kommer til å bli svært jevn. De (Sevilla) kan si hva de vil om at vi er favoritter eller hva som helst, det betyr absolutt ingenting. De er godt organiserte defensivt, har en italiensk trener i Vincenzo Montella, og italienske trenere vet hvordan å sette opp kompakte, defensive lag, sier Mourinho til klubbens hjemmesider.

Liverpool scoret forøvrig tre da de gjestet Sevilla i høst, i en ellevill kamp som endte 3-3, og spanjolene har sluppet inn fem mål i tre av de siste 16. Lignende sifre er imidlertid ikke forventet i kveld.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18