Sarpsborg 08-sportssjef Thoms Berntsen: - Vi har signert et kjempetalent

27/02/2017

Sarpsborg 08 har stor tro på sin nye afrikanske juvel.

- Det var en gjennomgangsmelodi både hos spillere og trenere - det var noe spesielt med Krepin. Nå gleder vi oss til å få ham til Sarpsborg og bli enda bedre kjent, sier sportssjef Thomas Berntsen til Sarpsborg sin hjemmeside.

Krepin har skrevet under en kontrakt som binder han til klubben de neste fire årene. Den 18 år gamle midtbanespilleren fra Senegal imponerte voldsomt på prøvespill i vinter og klubben var ikke vond å be når man skulle gjøre en beslutning.

- Krepin er en bunnsolid spiller. Til tross for sin unge alder, er han på mange måter en temposetter allerede. Det ligger latent for ham, noe vi også så de få minuttene han fikk mot Lillestrøm. Det var en periode vi nesten var litt bekymret for å snakke ham for mye opp som prøvespiller, men nå er alt i orden. Han blir Sarpsborg 08-spiller og det gledelig. Vi har signert et kjempetalent, sier sportssjefen.

18-åringen skal nå spille Afrikamesterskapet for Senegals U20-landslag. I oppkjøringen til turneringen har stortalentet på to kamper notert seg for to scoringer og én målgivende.


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18