Nei takk til Chelsea

30/08/2017

Oxlade-Chamberlaine klar for Liverpool.

Tittelforsvarer Chelsea røk på sjokktap i åpningskampen på årets Premier League-sesong, men har kommet til hektene ved å vinne de to påfølgende kampene. På transferfronten møter man imidlertid nå motgang. £40 millioners-bud på Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain ble godtatt av Gunners-ledelsen, men avvist av spilleren som heller ventet på tilbud fra Liverpool. Torsdag ble overgangen til Anfield også bekreftet. 

Samtidig skal det ha blitt lagt bud på Evertons midtbanespiller Ross Barkley, men £25 millioner er langt unna hva Everton krever for spilleren. The Toffees har satt prislappen til det dobbelte for den skadeplagede 23-åringen som totalt har spilt 150 kamper siden debuten for barndomsklubben for seks år siden. Deretter ble det ny srek i regnskapet da Fernando Llorente signerte for Tottenham. Veteranen har lenge vært jaktet av Chelsea, og nedturen på den offensive fronten kommer etter at Romelu Lukaku tidligere i sommer valgte seg United fremfor retur til Stamford Bridge. 

En som gjerne vil til Chelsea er Leicesters Danny Drinkwater. Midtbanespilleren er skadet og har fortsatt ikke vært i aksjon for The Foxes denne sesongen, men den engelske landslagsspilleren har nå gitt beskjed til klubbledelsen om at han ønsker seg til Chelsea. Styret i London-klubben må imidlertid regne med å måtte grave svært dypt om de vil ha napp. Drinkwater har snaut fire år igjen av Foxes-kontrakten, og klubben har ingen ønsker om å selge. 


Kim Marki

Bookietest 2017/18