Landslagskeeper til Stabæk

15/11/2017

Et av landets største keepertalent er klar for bærumsklubben.

15 år gamle Marius Ulla blir Stabæk-spiller. Unggutten kommer fra HamKam og har debutert på G15-landslaget.

- Stabæk er en veldig seriøs klubb med kompetente folk. Klubben tør å satse ungt, det er viktig for meg, sier Ulla til Stabæk sin hjemmeside.

Ulla signerer en profesjonell kontrakt med Stabæk neste sommer, og skal før den tid få et skreddersydd treningsopplegg på hjemmebane og spille kamper for Stabæk. Dette mens han er under amatørkontrakt med klubben.

Ulla er sønn av André Ulla som har spilt for Skeid, HamKam og Kongsvinger. Det er ikke hvem som helst 15-åringen har som inspirasjonskilder hva gjelder målvakter.

- Jeg er fan av tyske keepere, jeg mener de er best i verden. Manuel Neuer og Oliver Kahn er to av tidenes beste keepere. Kahn med sin råskap og sitt killerinstinkt. Han var sterk på alle felt. Manuel Neuer er den moderne keeperen alle vil være i dag. Han er en veltrent atlet, hurtig og med god reaksjonsevne, sier unggutten.

Stabæk sier at de håper å utvikle en norsk keeper på sikt. Det finnes flere store keepertalenter i Stabæk-systemet i dag. Så vil tiden vise om Ulla kan bli den som kommer seg gjennom det trange nåløyet. 


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18