Daily Mail: Klopp ønsker å hente Keita nå

08/01/2018

Liverpool skal forsøke å hente midtbanekometen tidligere enn planlagt

Naby Keita blir offisielt Liverpool-spiller 1. juli, men manager Jurgen Klopp skal ønske å hente spilleren allerede nå som følge av Philippe Coutinho’s rekord-overgang til Barcelona, melder britiske Daily Mail. Brasilianeren etterlater seg et massivt tomrom i et ellers oppadgående Liverpool-lag som kan få det vanskelig med å sikre seg topp 4-plassering og Champions League-avansement uten det kreative vidunderet. Det er av denne grunn den karismatiske tyskeren skal være ute etter å hente Keita tidligere enn planlagt.

Administrerende direktør i RB Leipzig, Oliver Mintzlaff, insisterer på at midtbane-kometen ikke vil forlate klubben i januar, men Klopp og Liverpool håper han vil forandre mening dersom en passende kompensasjon skulle bli tilbudt.

Lemar er aktuell

Liverpool sies også å være interessert i å hente Monaco-ving Thomas Lemar. Franskmannen er en av få stjernespillere som ble igjen i den franske provinsen etter fjorårets liga-triumf, og klubben skal ikke være villig til å selge spilleren på dette tidspunktet. Det ventes likevel at de rødkledde fra Merseyside skal komme med et gigant-bud for unggutten, men dette er ikke bekreftet fra noe hold. Arsenal forsøkte å hente han i sommer og kom med et bud på 90 millioner pund på Deadline Day, men overgangen materialiserte seg aldri.

De tre gjenværende medlemmene av ”The Fabulous Four” , Sadio Mane, Mohamed Salah og Roberto Firmino, har alle storspilt for Liverpool så langt denne sesongen, men statistikken viser at samtlige presterer vesentlig dårligere når Coutinho ikke er på banen. Dette kan vise seg å være et stort problem for Jurgen Klopp og hans mannskap dersom de ikke finner en passende erstatning for 25-åringen i løpet av januar-vinduet. 


William Gaathaug

 

Bookietest 2017/18