Veteran gir seg i Bryne

10/10/2017

Etter 11 sesonger takker 34-åringen for seg.

Vegard Landro gir seg Bryne. 34-åringen kom til klubben i 2007 og har siden oppholdt seg der. Til sammen har det blitt 11 sesonger, 437 kamper og 17 mål. Tiden for Landro er imidlertid ikke helt over. Først skal han fullføre årets sesong.

- Det har vært et privilegium å få spille for Bryne FK i 11 sesonger. Jeg er blitt veldig glad i klubben, folk rundt og er veldig motivert for å avslutte med stil. Målsetningen vår er et opprykk, og det ønsker jeg å gjøre alt jeg kan for at vi skal oppnå. Vi har to kamper igjen og fortsatt gode muligheter. Motivasjonen og lysten min er veldig sterk og jeg vil gjøre alt for at vi skal lykkes sammen. Jeg vil samtidig takke klubben og B-gjengen for noen fantastiske år. Det er vemodig å legge skoene på hyllen. Bryne FK er blitt klubben i mitt hjerte og vil alltid ha en stor plass. Kom og støtt oss på lørdag kl 13, så slår vi Fram sammen, sier Landro til klubbens hjemmeside.

Bryne ledet lenge 2. divisjon avdeling 2, men har på høstsesongen gått inn i noen som må kalles en sprekk. Klubben har på de siste syv kampene fire tap og ligger dermed på tredjeplass. Nest-Sotra og Notodden ligger på plasseringene foran, og det er to poeng opp til begge lag.


Christian Aarstad

Tags: Bryne

 

Bookietest 2017/18