Venstreback klar for Molde

10/01/2018

Kristoffer Haugen er Ole Gunnar Solskjærs nyeste tilskudd i Molde-troppen.

23-åringen har vært tilknyttet Viking siden 2007, men etter ti år skifter Kristoffer Haugen beite. Venstrebacken har vært fast inventar i førsteelleveren de siste fire sesongene, og det blir altså ikke spill i OBOS-ligaen for Haugen kommende sesong. I stedet skal han nå spille for Ole Gunnar Solskjær og Molde, som er ute etter å ta opp jakten på Rosenborg, som har vært suverene i toppen av norsk fotball de siste årene.

Kristoffer Haugen er høyreist til venstreback å være, med sine 188 centimeter på strømpelesten. Dermed har han en kraftig fysikk, i tillegg til en giftig venstrefot. Det ser Molde-trener Ole Gunnar Solskjær frem til å dra nytte av.


- Kristoffer er blitt en veldig erfaren spiller på norsk toppnivå, til tross for sin unge alder. En veldig spennende spiller, som utfyller stallen vi har. Nå har vi god konkurranse på de fleste plasser. Han har en fantastisk venstrefot og gode ferdigheter med ball, og er veldig godt fysisk rustet. Jeg gleder meg til å hjelpe Kristoffer videre i karrieren og se ham i våre blå drakter, sier Solskjær entusiastisk til klubbens hjemmesider.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18