Valgte Skeid foran toppklubber

07/11/2017

Han har fortid i Stabæk, FC Midtjylland, Brentford FC og Liverpool. Nå skal Skeid nyte godt av Thomas Broch Brantsæter sine tjenester.

Skeid ruster i disse tider kraftig opp i talentarbeidet. For noen dager siden ble Steffen Andersen fra Stabæk hentet inn som trener for Junior Elite-laget til Skeid. Nå har en ny mann kommet inn. Det var ventet at det var en trener fra et akademi blant Premier League-klubbene, og det viste seg også å stemme. Brantsæter er navnet på Oslo-klubben sin nye trener. Skeid har jaktet på 23-åringen i over et år.

– At Thomas valgte oss foran andre tilbud fra toppklubber i Skandinavia viser at vi er på rett vei og har attraksjonskraft. Vi har flere spennende trenerkrefter på vei inn så dette begynner å se veldig bra ut, ifølge sportssjefene i Skeid, Øyvind Eide og Morten Kampevold til Nordre Aker Budstikke.

Brantsæter har nettopp fullført en bachelor i fotballvitenskap ved Liverpool John Moores University. Unggutten har også UEFA B-lisens. 23-åringen vil få en rekke roller i Skeid.

– Han vil også brukes som instruktør på Skeidakademiet og Talentlab, en serie helgesamlinger der det øves på individuelle og rolle-spesifikke ferdigheter. Begge aktiviteter er også åpne for barn fra andre klubber, så man trenger ikke være Skeid-spiller for å nyte godt av satsingen, står det i en pressemelding fra Skeid.


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18