Tror på mer Avaldnes-jubel neste sesong

30/11/2017

Sølv blir til gull for Avaldsnes som passerer LSK. Så tror i alle fall bookmakerne.

Bookmakerne holder Avaldsnes som favoritt til klubbens første seriemesterskap.

Etter fem sølvmedaljer på fem år, vant Avaldsnes endelig sitt første gull da Elise Thornes avgjorde cupfinalen mot Vålerenga. Gjennombruddet gir medsmak neste år, skal vi tro spilleselskapet NordicBet, som holder Karmøy-laget som favoritt etter tre seriesølv på rad bak LSK Kvinner.

- Lillestrøm har vært Norges beste lag de siste årene, men Avaldsnes har bygget en fotballkultur og ta stadige steg med sine økonomiske muskler og store engasjement på Karmøy. Vi tror at Avaldsnes tar nye steg og regner dem som en ørliten favoritt foran LSK, sier markedssjef i NordicBet.com, Stian Skandsen

Avaldsnes og Lillestrøm har vært Toppseriens klart beste lag de siste sesongene. Nå knyttes det spenning opp mot den økende satsingen til Vålerenga.

- Vålerenga underpresterte i år, men er en av få klubber som virkelig satser i Toppserien. De har hentet en dyktig trener i Monica Knudsen og vil sikkert forsterke laget inn mot seriestart. Vålerenga holdes som en klar nummer tre og som en outsider til de to favorittene fra Avaldsnes og Lillestrøm, oppsummerer Stian Skandsen i NordicBet.com.

Slik ender Toppserien, skal vi tro oddssetterne hos NordicBet (odds på seriegull i parentes).

Avaldsnes

2.10

LSK Kvinner

2.15

Vålerenga

5.00

Stabæk

15.00

Klepp

40.00

Røa

40.00

Arna-Bjørnar

75.00

Trondheims-Ørn

75.00

Sandviken

100.00

Lyn

100.00

Kolbotn

150.00

Grand Bodø

150.00

 


Kim Marki

Bookietest 2017/18