- Tøff konkurranse om plassene på laget

05/08/2017

Arendal gjester Bodø på søndag. Mattias Andersson venter fortsatt på sin første seier, men er optimist og sier det har blitt bra bredde i laget.

Arendal ligger på bunnen av tabellen og møter til søndag Bodø/Glimt til kamp på Aspmyra. Det kunne vært en enklere motstander for klubben som snart må begynne å vinne kamper skal de ha håp om fornyet spill i OBOS-ligaen neste sesong. 

Mattias Andersson har foreløpig ikke vunnet en eneste kamp siden han ble Arendal-trener i midten av juni. Det ble noe som kan kalles en liten opptur borte mot Tromsdalen, men med tap hjemme mot Åsane kan det vanskelig sies å være særlig fremgang resultatmessig.

Klubben har hentet inne en rekke spillere som skal hjelpe Arendal til trygg plassering. Til kampen mot Bodø/Glimt er for første gang brasilianeren Darlon med i kamptroppen.

- Det er veldig tøff konkurranse om plassene på laget i veldig mange posisjoner. Det er selvfølgelig bra. Når vi tar ut laget, så vil vi være nødt til å vurdere spisskompetansen til hver enkelt spiller og hvordan vi kan utnytte den best mulig i forhold til motstanderen vi møter og spillplanen vi selv har lagt, sier Andersson til klubbens hjemmeside. 


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18