Tidligere City-keeper klar for Sandefjord

13/12/2017

Eirik Holmen Johansen har tidligere vært på lån i Sandefjord fra Manchester City. Nå blir det en permanent overgang for keeperen.

Johansen har skrevet under en toårskontrakt med Sandefjord. Keeperen har de tre siste sesongene oppholdt seg i New York City. 

- Vi er veldig fornøyd med å få signaturen til Eirik. Nå har vi flere meget sterke keepere som holder topp Eliteserie-nivå. Dette har vært et av flere sentrale kriterier i sammensetning av A-lagstroppen for 2018. Det er selvsagt også et pluss at vi kjenner han godt og at har sine røtter i Vestfold, sier Per Ketil Berg til Sandefjord sin hjemmeside. 

Forrige gang Johansen var i Sandefjord ble det 28 seriekamper. Sandefjord tapte ikke en eneste kamp når Johansen stod i buret og til sammen slapp han inn kun 23 mål det året. Den tidligere Manchester City-keeperen vil kjempe med Ingvar Jónsson og Øystein Øvretveit om å stå i mål. 

 - Konkurranse er bra for alle. Jeg har vært i miljøer der det alltid har vært konkurranse, så det tar vi som det kommer. Jeg håper på mye spilletid, avslutter Johansen.


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18