Seier for G17-landslaget i avskjedskampen

04/09/2017

Erland Johnsen og trenerteamet sier farvel med dette kullet etter 2,5 års samarbeid. I den siste kampen ble det gevinst med 4-0 mot Slovakia.

De norske unggutta hadde ingen problemer med å slå Slovakia i firenasjonersturneringen i Sverige. Rosenborg-spiller Erik Botheim førte nordmennene opp i ledelsen etter 29 minutter, før Branns Halldor Stenevik økte ledelsen to minutter ut i den andre omgangen. Harald Brattbakks sønn, Filip, la på til 3-0 etter 67 minutter. Aalesunds Anders Myking Waagan fastsatte det endelige sluttresultatet til 4-0 etter 75 minutter.

– Vi møter et slovakisk lag som gir oss rom til å spille med innoverkanter. Vi klarte å utnytte det maksimalt med gode ferdigheter offensivt. Da det ble trangt der, klarte vi å vende spillet til motsatt kant og overlappe med backen. Vi spilte i det hele tatt en veldig god offensiv kamp i dag. Få touch og mange bevegelser. Det var veldig underholdende, sier Johnsen til fotball.no.

Det norske G17-landslaget fikk dermed én seier og to uavgjorte i turneringen. Johnsen har nå tatt over jobben som G15-landslaget og dette var den siste kampen for treneren for disse gutta.

NORGE(4-4-2): Mads Christiansen - Emil Kalsaas, Erik Tobias Sandberg, Jesper Daland, Robert Williams - Håkon Evjen, Johan Hove, Mikael Ugland, Anas Ali Farah - Erik Botheim, Tobias Christensen.


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18