Norwich-leder til Glimt

29/11/2017

Bodø/Glimt har ansatt ny utviklingsleder og den nyopprykkede klubben sin mann ankommer med en imponerende CV.

Bodø/Glimts tidligere utviklingsleder, Øyvind Iversen, skiftet jobb tidligere dette året, og nå har Bodø-klubben endelig funnet sin erstatter. Gregg Broughton ankommer Aspmyra Stadion fra jobben som rekrutteringsleder i Norwich City, og har 18 års fartstid i fotballbransjen. Broughton har, ifølge klubben, et svært bredt kontaktnettverk og lagt grunnlag for å rekruttere og utvikle spillere til Premier League og andre europeiske ligaer.

Broughton kan trolig vente seg en ganske annerledes hverdag enn i Norwich City, men Glimts nye utviklingssjef ser frem til neste kapittel i karrieren.

- Jeg er utrolig spent og kan ikke vente med å komme i gang. Jeg skal lære meg alt jeg trenger å vite om klubben, selv om jeg allerede vet en god del. Jeg har blant annet lest meg opp på historien, suksessen på 70-tallet og 90-tallet og at de i løpet av de siste årene har latt flere og flere unge spillere prøve seg for A-laget. Jeg har lenge drømt om at den neste jobben jeg skulle ta var utenlands, sier Glitms nye Gregg Broughton til klubbens hjemmesider.

Broughton starter ikke i sin nye jobb før i mars, men vil komme på besøk til klubben flere ganger før han tiltrer i sin nye stilling.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18