Molde-back legger opp

29/11/2017

32-åringen legger opp grunnet langtidsskade, og har allerede blitt tilbudt jobb i klubbens fotballakademi.

Knut Olav Rindarøy legger opp som fotballspiller, bare 32 år gammel. Venstrebacken har slitt enormt med skader de siste årene, og nå er altså avgjørelsen tatt. Fotballskoene skal legges på hylla og karrieren som profesjonell fotballspiller er dermed et tilbakelagt kapittel for Rindarøy. Venstrebacken, som blant annet fikk et år snaut år for spanske Deportivo La Coruna, har vunnet både seriemesterskap og NM-gull med Molde. Og selv om det er åpenbart store minner fra karrieren, stikker også året i Deportivo seg ut for moldenseren.

- Jeg har spilt mot Barcelona det året de vant alt, et lag som også er favorittlaget mitt og ikke minst med Messi. Det er ikke alle som får det, og det setter jeg høyt, sier Rindarøy til klubbens hjemmesider.

Rindarøy debuterte for Molde for 13 år siden, og fikk to kamper med flagget på brystet. Nå begynner han en ny hverdag i Moldes fotballakademi, og ser frem til å jobbe med og utvikle talenter til seniorlaget.

- Det er viktig å få de som er på juniorlaget, og de som er yngre, opp i A-troppen, prøve å få flest mulig opp. Vi har mange som kommer opp nå, både yngre og på juniorlaget, som kanskje vil ta steget opp til Eliteserien, nå eller senere, det tror jeg absolutt, sier den nypensjonerte spilleren.

Knut Olav Rindarøy vant i alt seks titler med Molde. 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18