- Historisk at vi har så mange friske spillere

03/09/2017

På mandag skal Arendal spille mot Levanger. Aldri før har Mattias Andersson hatt flere spillere å velge mellom.

Arendal ligger fremdeles på sisteplass i OBOS-ligaen, men sørlendingene har hatt en oppsving den siste tiden og står nå med én seier og én uavgjort på de to siste kampene. 

Det blir Levanger som blir neste motstander for Arendal, et lag som ligger på 9. plass. Målvakt Anders Gundersen er ute med beinbrudd, men ellers er det et skadefritt mannskap som Andersson har å velge mellom. 

- Jeg tror nesten det er historisk for oss at vi har så mange friske spillere å velge mellom. Etter FFK-kampen har vi trent hardt og enkelte dager kjørt to økter om dagen. Vi har vært opptatt av å forsterke den fremgangen vi har hatt, og det er naturligvis bra at det er sterk intern konkurranse om plassene, sier Andersson til Arendal sin hjemmeside.

Angrepsspilleren Fabian Ness er ikke kampklar, men han nærmer seg comeback og trener for øyeblikket med ball. Keeperen Marco Priis Jørgensen har kommet på lån fra Mjøndalen etter skade på Gundersen og konkurrerer med Jostein Aaland om en plass mellom stengene.

- Treningskvaliteten i Arendal er minst like god som det den var i Mjøndalen. Jeg synes vi har veldig mange gode spillere i denne troppen. Men det er ikke alltid nok til å få de poengene man forventer, sier Jørgensen.

Kampen mot Levanger starter 18:00, og ble utsatt da trønderne har flere spillere på aldersbestemt landslag.


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18