Even Hovland nærmer seg Sogndal-retur

19/06/2017

Midtstopperen har blitt tilbudt kontrakt av Eliteserie-klubben

Even Hovland har tilbrakt de siste årene i utlandet og tysk fotball, men står nå uten kontrakt og kan dermed signere fritt for hvilken klubb han ønsker. 28-åringen startet sin profesjonelle karriere i Sogndal, før han etterhvert gikk til Molde. Og etter tre sesonger i FC Nürnberg, kan den høyreiste midtstopperen nå vende tilbake til klubben der eventyret startet. Even Hovland har nemlig blitt tilbudt en kontrakt av Sogndal, som ligger på 12. plass på tabellen i Eliteserien. Og går det som trener Eirik Bakke håper og ønsker, kan Hovland snart være Sogndal-spiller igjen.

- Vi håper å få en avklaring ganske fort om det blir noe av eller ikke. Det er opp til Even, da han er veldig sterkt ønsket her. Vi har strekt oss så langt vi kan, og Even tygger trolig på flere tilbud nå. Vi er i dialog med han og agenten hans, Jim Solbakken, sier Bakke til Sogn Avis.

Hovland har den siste sesongen slitt med å få spilletid i Tyskland, og trenger nå å finne seg en klubb der han vil være et soleklart førstevalg for å spille seg til fast plass på landslaget igjen. 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18