Eliteserien: Helgens tips

05/05/2018

Våre vurderinger av den 8. runden i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 8. runden i Eliteserien denne sesongen. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Alle odds er hentet fra Unibet

Vålerenga – Haugesund         U         3,55

Kristiansund BK – Stabæk    B         3,15

Bodø/Glimt - Strømsgodset (0-1)      H         5,10

Brann – Tromsø          B         5,20

 

Så går vi over til våre fire utvalgte objekter denne helgen:

Rosenborg – Ranheim

Rosenborg med fire strake seirer i ligaen uten baklengsmål etter en tung start på sesongen. I tillegg ble Lillestrøm slått 1-0 i Mesterfinalen på Åråsen. 5-0-seier borte mot Steinkjer i cupen onsdag. Erik Botheim med hattrick, Anders Trondsen var tilbake fra skade. 1-3-tap og 2-1-seier mot dagens motstander i treningskamper i vinter. Ranheim ledet til fem minutter gjensto hjemme mot Vålerenga. Tirsdag ble det 3-1-seier borte mot Orkla i cupen etter en hard kamp. Vi forsøker et frekt B-tips i derbyet til skyhøy odds.

 

Odd – Start

Odd brøt endelig den dårlige bortestatistikken med sterk 1-0-seier mot Molde søndag. Tobias Lauritsen var tilbake fra skade mot Fredrikstad i cupen onsdag og slo til med to tidlige scoringer. 3-1-3 på de syv siste tilsvarende oppgjørene. Start med ett poeng på seks kamper etter åpningsseieren hjemme mot Tromsø og ligger sist på tabellen. Damion Lowe, Kasper Skaanes, Niklas Sandberg og Henrik Robstad var tilbake i cupseieren mot Arendal onsdag. Her spiller vi minst tomålsseier til vertene. Eventuelt kan også vanlig hjemmeseier til 1,70 i odds forsøkes.

 

Lillestrøm - Sandefjord Fotball

Lillestrøm har fått en elendig start med 1-1-5 på de syv første ligakampene samt 0-1-tap hjemme mot Rosenborg i Mesterfinalen. Mandag ble 1-0-ledelse til 2-3-tap borte mot Stabæk. 5-1-seier borte mot Lørenskog i cupen torsdag. 4-1-0 på de fem siste tilsvarende møtene. Sandefjord ledes på midlertidig basis av Geir-Ludvig Fevang. 0-3-smell mot Skeid i cupen onsdag. Pau Morer, Abdoluaye Seck og Enric Vallès sto over med skader der. Vi gir vertene full tillit i denne kampen. Handikapvarianten til 2,14 i odds kan også forsøkes.

 

Sarpsborg 08 – Molde

Etter en god start på sesongen står Sarpsborg 08 nå med fire ligakamper på rad uten seier. Sjansefattig 1. omgang mot Bodø/Glimt søndag før det eksploderte etter pause. Der misbrukte vertene mange sjanser før målvakt Aslak Falch reddet straffespark på overtid. Enkelt i cupen onsdag med 6-0-seier borte mot Ørn-Horten. Ronnie Schwartz med hattrick. 4-0-2 på de seks siste tilsvarende oppgjørene. Molde med sesongens første hjemmetap mot Odd søndag. Nedturen fortsatte onsdag med tap etter ekstraomganger borte mot Brattvåg i cupen. I ligaen har gjestene kun scoret ett mål på de tre første bortekampene. Nå er tidligere Aalesund-spiller Leke James hentet inn etter å ha vært kontraktsløs siden februar. Vi forsøker B-en i et åpent oppgjør.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Rosenborg – Ranheim            B         10,50

Odd - Start (0-1)         H         2,85

Lillestrøm - Sandefjord Fotball         H         1,47

Sarpsborg 08 – Molde            B         3,25


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18