Eliteserien helgens tips

26/10/2018

Våre vurderinger av den 27. runden i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 27. runden i Eliteserien denne sesongen. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Kristiansund BK - Sandefjord Fotball           U         3,70

Sarpsborg 08 – Haugesund    H         2,20

Bodø/Glimt - Stabæk (0-1)    H         3,35

Ranheim – Lillestrøm B         2,55

Brann - Rosenborg (0-1)        H         4,75

Start - Molde (1-0)      U         3,75

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter denne helgen:

Strømsgodset – Vålerenga

Strømsgodset med bortetap for tabelljumbo Sandefjord lørdag og fire runder før slutt ligger vertene nå på nedrykkskvalifisering. Ett poeng skiller opp til Lillestrøm og sikker plass, to ned til Stabæk og direkte nedrykk. Totalen viser 1-3-5 på de ni siste seriekampene. Her hjemme står vertene med tre strake tap. 4-1-seier i det omvendte møtet 7. april, flotte 8-1-1 på de ti siste tilsvarende oppgjørene. Vålerenga ligger midt på tabellen og går mot en sesongavslutning uten det helt store å spille for. Søndag dominerte laget i 1. omgangen hjemme mot tabellnabo Kristiansund, men ballen ville ikke i mål. Etter pause var det i stedet motstanderen som avgjorde med to scoringer i det Amin Nouri omtaler som en flau 2. omgang. Erik Israelsson og Aron Dønnum var ikke med i den kampen. Her er det vertene som har alt å spille for og vi forsøker minst tomålsseier til Strømsgodset. Vanlig H til 1,99 i odds kan også vurderes.

Odd – Tromsø

Etter ti seriekamper på rad uten tap røk Odd borte mot et medaljejagende Haugesund-lag søndag. Der sto Fredrik Semb Berge, Markus Kaasa, Bilal Njie og Elba Rashani over med skader. 1-2-tap i det omvendte møtet 1. juli, sterke 5-3-0 på de åtte siste tilsvarende oppgjørene. Tromsø med svært skuffende hjemmetap for tabellnabo Start søndag etter baklengsmål på to dødballer. Borte står gjestene med fem tap på de seks siste forsøkene. Vi forsøker et frekt bortetips.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Strømsgodset - Vålerenga (0-1)         H         3,40

Odd – Tromsø B         3,90


Tipsfotball

 

Bookietest 2017/18