Eliteserien: Helgens tips!

17/06/2017

Våre vurderinger av helgens runde i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Denne helgen starter vi jakten på nye gevinster i Eliteserien og begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Kristiansund BK – Aalesund U         3,20

Sandefjord Fotball - Sarpsborg 08     U         3,45

Haugesund – Rosenborg        H         4,10

Lillestrøm – Viking    H         1,75

Brann – Stabæk          U         4,15

Alle odds er hentet fra Betsafe

 

Så går vi over til våre utvalgte objekter:

Sogndal – Odd

3-2-1 på de seks siste for Sogndal som snudde 0-1 og 1-2 til 3-2-seier hjemme mot Sandefjord sist. Avgjørelsen kom seks minutter på overtid etter spill mot ti mann i hele 2. omgangen. Fire tap på de fem siste tilsvarende oppgjørene. Etter fire strake seirer røk Odd på overtid hjemme mot Molde. Siden har det blitt to målløse oppgjør. Gjestene åpnet sesongen med tre bortetap med 0-8 i total målforskjell, men har siden ikke sluppet inn mål på fremmed gress i ligaen. Vi tror på et jevnt oppgjør og forsøker U-en til 3,35 i odds.

 

Molde – Tromsø

Molde har vært en stor skuffelse denne sesongen med 5-2-5 på de tolv første ligakampene. Etter tre strake tap slo vertene tilbake med to sterke seirer før det gikk galt igjen borte mot Sarpsborg 08 sist. Avgjørelsen kom etter en drøy time. Marcel Canadi fra Østerrike viser seg frem på prøvespill. 5-4-1 på de ti siste tilsvarende møtene. Tromsø med to stortap på rad og ligger på nedrykkskval. Grufull start hjemme mot Vålerenga sist der man lå under 0-4 etter 25 minutter. Tidlig ledelse ble til 1-4-tap for Lillestrøm. Runar Espejord, som for tiden er ute med skade, har underskrevet ny kontrakt. Kaptein Simen Wangberg uttaler at gjestene reiser til Molde med klar intensjon om å hente tre poeng. Mikael Norø Ingebrigtsen og Gudmund Taksdal Kongshavn er usikre til kampen på grunn av sykdom. Vi mener 4,80 i borteodds er hakket for høyt.

 

Vålerenga – Strømsgodset

Vålerenga med en strålende åpning borte mot Tromsø før landslagspausen og ledet 4-0 allerede etter 25 minutter. Adam Larsen Kwarasey er hentet fra Brøndby, men blir ikke spilleklar før overgangsvinduet åpner 21. juli. Eneste hjemmetap kom mot Sandefjord i starten av april. 4-3-1 på åtte tilsvarende møter. Strømsgodset har skuffet og det er kun målforskjellen som skiller ned til nedrykkskvalik. 1-2-4 på de syv siste etter 1-3-tap sist. Trener Tor Ole Skullerud ønsker å se effektivitet i denne kampen. Vi gir tipset til gjestene til 3,45 i odds og mener også at borteledelse til pause til 3,65 i odds kan forsøkes.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Betsafe

Sogndal – Odd           U         3,35

Molde – Tromsø         B         4,80

Vålerenga – Strømsgodset     B         3,45


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18