Einar Håndlykken til Tips: - Zekhnini er det største talentet i norsk fotball

16/07/2017

Håndlykken mener at 19-åringen med hell og riktig utvikling kan bli en spiller av topp internasjonalt kaliber.

Rafik Zekhnini er klar for Fiorentina. Dette ble klart søndag kveld. Odd-talentet skal gjennomføre medisinsk test i Firenze mandag og skal etter dette signere kontrakt. Daglig leder i Odd, Håndlykken, sier at Odd har jobbet mot denne overgangen i et par uker. Nå er han glad for at Zekhnini er Serie A-spiller.

- Det er en stor overgang. Det er moro for Rafik og noe vi også er stolte av i Odd og i telemarksfotballen at vi har fått frem et talent som vi kan selge direkte til Serie A. Det er ikke så mange norske klubber som selger direkte til en av de store ligaene, men det har vi gjort og det er vi stolte av, sier Håndlykken til Tips søndag kveld.

- Han må jo ta nye steg, men han er det største talentet i norsk fotball og har det største potensialet i norsk fotball. Han har ikke vært den beste spilleren i Eliteserien i år, men han har potensialet til å bli en topp internasjonal spiller. Det skal klaffe for han for at det skal skje, men det er absolutt mulig. Han har et rykk som er av en annen verden, fortsetter Odds daglige leder.

Trolig er det snakk om en overgang verdt rundt 15-20 millioner kroner. 

 


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18