- Det er ikke bra nok

16/05/2018

Mark Dempsey var en misfornøyd mann etter tapet borte mot Sarpsborg 08.

Start gikk på et nytt tap mot Sarpsborg 08 onsdag. Mange hadde håpet at ting skulle snu, men slik gikk det ikke. Allerede i det 3 spilleminutt ga Patrick Mortensen vertene ledelsen, før Amin Askar økte til 2-0 etter 31 minutter. Sørlendingene gjorde en brukbar første omgang, men Sarpsborg 08 var mer effektive foran mål.

- Det var ikke dette vi hadde planlagt. Vi får en tung start på kampen med det målet på corner. Det er tøft akkurat nå. Vi hadde lyst til å snu det i dag, men vi klarer ikke det, sa Henrik Robstad til Eurosport.

Den andre omgangen ble verre for Start. Etter 55 minutter sto det 3-0 til Sarpsborg 08, før Askar noterte seg for sitt andre mål for dagen med scoring ti minutter før full tid. 

- Vi er skuffet over måten vi startet andre omgang på. Jeg synes vi var ok i første omgang, men i andre omgang ga vi bort ballen veldig enkelt flere ganger. Og da de fikk 3-0 ble det veldig tøft, sa Dempsey.

Det har vært en blytung vår for Start som ligger sist med kun fire poeng. Det står noe bedre til med Sarpsborg 08 som nå ligger på 7. plass.

 


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18