Blir EIK-spiller - igjen

06/11/2017

Marius Andersen har den siste tiden oppholdt seg på Sørlandet. Nå gjør midtstopperen comeback i EIK.

– Jeg er veldig fornøyd med at Andersen nå er klar. Det er en spiller jeg har ønsket til EIK igjen i lang tid. At han nå er klar, er vi svært glade for, og vi gleder oss stort til å samarbeide med Marius igjen, sier EIK-sportssjef Ojan Bijan til klubbens hjemmeside.

Andersen har spilt i Arendal siden 2016. Han står bokført med 84 A-kamper for EIK og kjenner sånn sett godt til forholdende i klubben. Den nye kontrakten med Egersund-klubben strekker seg frem til 2020.

– Dette blir veldig gøy og veldig spennende. Jeg ser virkelig frem til å komme i gang for EIK igjen. Dette er noe jeg har hatt veldig lyst til, sier Andersen.

Midtstopperen sier videre at han har tatt store steg siden han forlot EIK, og har utviklet seg i alle faser av spillet. Nå får EIK nytte av Andersens kvaliteter i neste sesong av PostNord-ligaen. EIK endte denne sesongen på 9. plass i avdeling 2. 

Andersen klarte ikke å hindre at Arendal rykket ned til PostNord-ligaen. Sørlandsklubben endte på sisteplass og skal kanskje neste sesong spille mot nettopp EIK og Andersen.


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18