Amahl Pellegrino til Tips: - Vi er klare for å bli et Eliteserie-lag igjen

17/06/2017

Ni mål til nå i år, hattrick i forrige seriekamp og to målgivende i kampen før det. Amahl Pellegrino nyter suksessen, men tror på en tøff kamp borte mot Ranheim.

SE VÅRT SPILLTIPS NEDERST I SAKEN

Det er klart for toppkamp når Ranheim verter Mjøndalen på EXTRA Arena. Ranheim ligger på direkte opprykksplass som nummer to på tabellen, mens Mjøndalen er på kvalifiseringsplass som nummer fem.

- Det er en vanskelig bortekamp; Ranheim har vist at de er et veldig sterkt lag og det er en grunn til at de ligger på andreplass. Jeg tror det blir en jevn kamp, men jeg vet ikke – det er vanskelig å si. Ranheim er veldig gode og jeg føler også at vi er bra og har vært det i de siste kampene. Jeg tror det kan bli en morsom kamp, sier Pellegrino til Tips.

Mjøndalen-spissen nevner spesielt Øyvind Storflor som i likhet med han selv er fra Drammen. Veteranen har den siste tiden slitt med sykdom og er usikker til denne kampen. Mads Reginiussen er en annen spiller Pellegrino har lagt merke til.

Pellegrino

- Vi er mye bedre i år
Mjøndalen rykket ned fra Eliteserien i 2015 og endte forrige sesong på 6. plass i OBOS-ligaen. Klubben skulle dermed spille kvalifiseringskamper, men røk ut på første forsøk mot Jerv. Pellegrino synes laget denne sesongen er bedre forberedt enn de var i fjor.

- Ambisjonen er jo selvfølgelig å kapre en av de direkte opprykksplassene. Vi må uansett ta en kamp av gangen. Hvis det ikke blir direkte opprykk så må vi i hvert fall klare kvalifisering.

- Føler du at klubben er klar for å bli et Eliteserie-lag igjen?

- Ja, det føler jeg. Jeg synes vi egentlig var det i fjor også selv om vi startet katastrofalt dårlig. Vi er mye bedre i år synes jeg og jeg føler at vi er klar for å ta steget opp i år. Vi er mye bedre defensivt og er vanskeligere å score mål på. Samtidig har vi blitt bedre offensivt også og blitt farligere på flere punkter, mener Mjøndalen-spilleren.

I storform
Pellegrino har selv vært i storform og ligger på delt førsteplass sammen med Sogndal-spiller Kristian Fardal Opseth. Begge har notert seg for ni mål. Mjøndalen-spissen scoret hattrick i forrige seriekamp mot Ull/Kisa og hadde målgivende til begge målene mot Start i kampen før det. Samtidig ble han matchvinner i cupkampen mot Strømsgodset.

Var det noen som sa bra form?

- Jeg føler at sesongen har gått bra hittil, selv om jeg føler at jeg burde hatt et par mål og assist til. Man er jo dermed ikke helt fornøyd. Vi har vært gode i det siste og det har vært mye mål og assist for min egen del, så det er moro. Jeg synes vi er mer sammensveiset som lag i år, så det er vel kanskje litt av grunnen til at det har blitt mer mål i år på meg allerede enn det jeg hadde i fjor, forteller Pellegrino.

Spissen mener at han har fått en ny vår etter overgangen fra Lillestrøm. Særlig er det en del av spillet han føler har gjennomgått mest forbedringer.

- Jeg føler at jeg har fått en restart. Det tok litt lenger tid enn jeg hadde trodd. Så det er veldig deilig å ha funnet tilbake til seg selv og endelig få vise hva man er god til. Jeg føler at jeg har blitt en mye bedre lagspiller og blitt bedre defensivt. Det er vel kanskje der jeg har tatt mest steg. Det offensive er jo noe som ligger i meg, men jeg har fått mer målpoeng enn jeg har gjort tidligere, sier Pellegrino.


Tips-hjørnet: Ranheim - Mjøndalen
Søndag 18. juni, kl. 18.00 | EXTRA Arena
Eurosport Player

Kampodds:
2,35    3,40    2,90  |  NordicBet   
2,35    3,40    2,90  |  Betsson 
2,30    3,25    2,90  |  Unibet 
2,35    3,40    2,90  |  Betsafe 
2,41    3,35    3,05  |  Coolbet

Tipset: Ranheim-seier til 2,41 i odds hos Coolbet
Ranheim med sesongens første tap i de to siste bortekampene. Her hjemme har vertene tatt seks ettmålsseirer på rad. 0-2-2 på de fire siste tilsvarende oppgjørene. Mjøndalen viste igjen hjemmestyrke da 0-1 ved pause ble snudd til 3-1-seier mot Ull/Kisa søndag. Marco Priis Jørgensen voktet buret da George Bokwe er opptatt med Confederations Cup i Russland. Hjemmebanefordelen kan fort bli avgjørende her.

 


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18