Vinn Premier League-tur

06/10/2017

Nordicbet byr på Premier League-konkurranse med engelsk fotballfest med tre kamper på tre dager.

Nordicbet gjennomførte i september en busstur gjennom Tyskland der man så tre Bundesliga-kamper på 72 timer. Nå har turen kommet for å gjøre det samme i Premier League. Helgen 24. til 26. november er det duket for England rundt i buss når Nordicbet inviterer til konkurranse der man kan vinne en billett til fotballfesten. Premien inkluderer fly tur/retur England, billetter til Premier League-oppgjørene mellom West Ham og Leicester, selveste oppgjøret mellom Liverpool og Chelsea samt Burnley mot Arsenal. Alle måltider, drikke, underholdning på bussen samt tre overnattinger på enkeltrom er også inkludert.

Markedssjef i Nordicbet, Stian Skandsen, uttaler til Tips at turen som nettopp ble gjennomført i Tyskland var strålende:

- Dette er en veldig kul kampanje hvor denne gangen kan vinne en busstur i England for å se tre Premier League-oppgjør. Vi hadde en lignende i Tyskland som ble gjennomført nå i september som ble en stor suksess.

For å vinne en plass på «Premier League-bussen» er det to måter man kan kvalifisere seg på.

1 – Konkurranse om høyeste odds

For å vinne konkurransen om høyeste odds må du plassere den vinnerkupongen med høyest odds i løpet av kampanjen

Spillet må ha en minimumsinnsats på 50 kr. Det kan settes fra enten PC eller mobil. Spillet kan være et single- eller kombispill. 

To vinnere vil vinne en pakke i denne konkurransen hver uke.

Tidligere vinnere:

Uke 1:

Jonas E – Sverige – 240,78

Pål H – Norge – 218,56

Uke 2:

Rudolf Z – Norge – 207,36

Tom G – Norge – 61,06

2 – Omsetningskonkurranse

For hver gang du omsetter for 1000 kr på odds (både pre-match og live) vil du få ett lodd til trekningen som bestemmer vinnerne.  Omsetningen må skje til en odds på 1.50 eller høyere, enten fra PC eller mobil. Du kan tjene opptil 10 lodd hver uke. Seks vinnere vil bli trukket i denne konkurransen hver uke.

Tidligere vinnere:

Uke 1:

Leif M – Danmark

Johannes H – Norge

Sami V - Finland

Patrik L – Norge

Henrik E – Sverige

Ozan Y - Sverige

 

Uke 2:

Erdal V – Norge

Per K - Sverige

Awalgul A - Danmark

Jussi V - Finland

Petrit S – Sverige

Hannu L – Finland

Regler:

Det er som vanlig alltid greit å ta en skikkelig titt på reglene hvis man ønsker å delta i konkurranser. De viser at alle Nordicbet-kunder fra Finland, Norge, Sverige og Danmark kan delta. Konkurransen varer frem til 15. oktober. Alle vinnere vil bli kontaktet på mandag etter kl. 15:00. Vinneren må bekrefte sin deltakelse på turen innen fem dager. Hvis vinneren ikke bekrefter sin plass under fotballhelgen vil premien gå til neste på listen.

Vinnerne vil vinne en plass til turen som blir holdt i England mellom 24. - 27. november. Om vinneren ikke kan reise på disse datoene vil det ikke bli gitt noen alternativ premie. Pakken vil bli tildelt en ny vinner.

Om flere skulle ha eksakt samme odds i konkurransen om høyest odds vil en tilfeldig trekning avgjøre vinneren.

Premien kan ikke overføres til en annen person. Pakken går tapt om vinneren ikke kan delta.


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18