Usikker på Salah

09/04/2018

Jürgen Klopp er fortsatt ikke sikker på om stjernespilleren Mo Salah blir klar til morgendagens skjebnekamp i Manchester.

Liverpool tar fatt på morgendagens returmøte med Manchester City med en solid 3-0-ledelse fra det første oppgjøret på Anfield. Likevel er ingen sikre på hvem som sikrer seg billett til semifinalen, og det ligger an til å bli en thriller på Etihad i morgen kveld. Manchester City slikker fortsatt sårene etter strake nederlag mot Liverpool og byrivalen Man Utd, mens Liverpool sparte så mange som mulig i helgens Merseyside-derby mot Everton.

Der spilte blant annet ikke Salah, og egypteren måtte forlate Anfield tidlig i andreomgang i den første kampen mot City. På dagens pressekonferanse var Liverpool-sjefen Jürgen Klopp fremdeles ikke sikker på om toppscoreren blir klar til returmøtet.

- Det er ikke 100 prosent sikkert at han blir klar. Han trente kun sammen med fysisk trener i går. Vi har en treningsøkt på Melwood senere i kveld, og vi får se om han får vært med der. Foreløpig er det mer ja enn nei på spørsmålet om han blir klar. Men, vi må se hvordan kroppen hans reagerer, og vi vil ta en avgjørelse først i morgen, forklarer Klopp på dagens pressekonferanse.

Han kunne heller ikke bekrefte at venstrebackene Alberto Moreno og Andrew Robertsen får ristet av seg smellene sine i tide til møtet med de kommende ligamesterne.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18