Skal videreføre Rosenborg-stilen

10/11/2017

Roger Naustan har lang fartstid i Rosenborg-systemet, og skal nå i en planlagt strategi overføre Rosenborg-stilen til Levanger.

Levanger har ansatt 36 år gamle Naustan som ny Levanger-trener. Naustan kommer fra jobb som trener for Rosenborgs andrelag og har helt siden 2009 jobbet i Rosenborg-systemet. Nå skal det unge trenertalentet få et nytt liv som hovedtrener i klubben som endte på 7. plass i OBOS-ligaen.

– Jeg ser veldig frem til å komme i gang, dette er et steg jeg har hatt et ønske om gjennomføre i noen år. Det har vært nære at jeg gjennomførte det tidligere, men jeg har hele tiden siktet meg inn på dette tidspunktet. Levanger har gjennom samtalene jeg har hatt med den sportslige ledelsen fremstått veldig, bra, så dette tror jeg blir en god match, sier Naustan til Levanger sin hjemmeside.

Det er stor tro på Naustan sine trenerkvaliteter. Naustan med lang fartstid i Rosenborg skal ta med seg Rosenborg-spillestilen til Levanger. Dette er en planlagt strategi fra Levanger. Også i Ranheim skal man forsøke å tilnærme seg spillestilen som blir spilt på Lerkendal.

– Han er etter mitt skjønn en av Norges mest talentfulle trenere, med en vanvittig høy fotballkompetanse. Det er en meget spennende person som kommer til oss, sier styreleder Robert Eriksson i Levanger på en pressekonferanse gjengitt av Adressa.


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18