Premier League: Helgens tips!

08/09/2017

Våre vurderinger av helgerunden i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den fjerde Premier League-runden. Helgens spill er satt hos 10Bet. Den viktigste nyheten hos 10Bet er at norske kunder nå har mulighet til å benytte kort for innbetalinger. Det gjør selskapet meget interessant for norske kunder når man fra før av vet at 10Bet dekker over 25.000 idrettsarrangement i måneden, i over 60 sporter. Konkurransedyktige odds der man i vår bookmakertest i fjor særlig skilte seg ut med gode betingelser på ishockey samt handikapspill i de store fotballigaene. Det er også mulig å spille på «Raske innsatser» som gjør at spillere kan tippe på hva som vil skje i løpet av de neste 60 sekundene eller de neste 5 minuttene av kampen, live. Våre tips begrenser seg imidlertid til hva de tror vil skje før avspark og vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Alle odds er hentet fra 10Bet

Brighton & Hove Albion - West Bromwich Albion U         3,00

Everton – Tottenham  B         2,10

Leicester City – Chelsea        B         1,83

Southampton – Watford        H         1,65

Swansea City - Newcastle United     U         3,15

West Ham United - Huddersfield Town Handikap 0-1        B         1,83

 

Så går vi over til våre fire utvalgte objekter:

Manchester City – Liverpool

Manchester City med syv poeng på de tre første kampene, men har ikke overbevist. Borte mot Bournemouth sist avgjorde laget syv minutter på overtid. Matchvinner Raheem Sterling (mb) ble utvist og soner her. İlkay Gündoğan (mb) er tilbake i trening, men Vincent Kompany (f) står over med skade. Kyle Walker (f) er tilbake fra karantene. Wilfried Bony, Jason Denayer og Patrick Roverts har reist. 2-2-2 på seks tilsvarende møter. Liverpool med fire strake seirer i ligaen og Champions League etter åpningskampen mot Watford. Divock Origi og Mamadou Sakho har reist, Alex Oxlade-Chamberlain er hentet. Naby Keita kommer neste sommer. Adam Lallana (mb), Nathaniel Clyne (f) og Ádám Bogdán (k) er skadet. Vi tror hjemmebanefordelen fort kan bli avgjørende her.

 

Arsenal – Bournemouth

Arsenal har kommet skjevt ut med strake bortetap for Stoke og Liverpool. Kieran Gibbs, Alex Oxlader-Chamberlain, Lucas Perez og Joel Campbell har reist. Ingen nye skadeproblemer i troppen. Laurent Koscielny (f) ventes klar, Jack Wilshere (mb) og Santi Cazorla (mb) mangler fortsatt. Tomålsseier i tilsvarende oppgjør de to siste sesongene. Bournemouth med tre strake ligatap, men vant 2-1 borte mot Birmingham i ligacupen. Kaptein Simon Francis (f) ventes klar til denne kampen. Junior Stanislas (mb) og Callum Wilson (a) er imidlertid fortsatt ute. Adam Federici har reist. Vi tror Arsenal slår tilbake med seier foran hjemmefansen.

 

Stoke City - Manchester United

Stoke har åpnet med tre jevnspilte og målfattige oppgjør i ligaen samt 4-0-seier hjemme mot Rochdale i ligacupen. Kevin Wimmer er hentet inn og debuterer trolig i denne kampen, Philipp Wollscheid, Bojan og Giannelli Imbula har reist. Syv spillere trøbler med skader. Kaptein Ryan Shawcross (f) blir ikke klar, men det er håp om at Mame Diouf (a) og Darren Fletcher (mb) kan spille. Maxim Choupo-Moting (mb) er usikker. 2-2-0 på fire tilsvarende møter. Kjempestart for Manchester United med tabelltopp etter tre strake seirer med 10-0 i total målforskjell. Zlatan Ibrahimović (a), Ashley Young (mb), Luke Shaw (f) og Marcos Rojo (f) er skadet. Andreas Pereira er sendt på utlån. Vi tror gjestene fortsetter den fantastiske starten med ny seier.

 

Burnley - Crystal Palace

Burnley har imponert stort på bortebane denne sesongstarten med fire poeng mot Chelsea og Tottenham samt 2-0-seier mot Blackburn i ligacupen. I hjemmepremieren ble det imidlertid en solid nedtur med 0-1-tap for West Bromwich. Nahki Wells er hentet fra Huddersfield, men er sammen med Jeff Hendrick (mb) og Dean Marney (mb) trolig ute med skader i denne kampen. 4-4-1 på de ni siste tilsvarende oppgjørene. Crystal Palace med tre strake tap og 0-6 i total målforskjell. Dermed er nyansatte Frank de Boer allerede under hardt press. Viktig at Mamadou Sakho ankom før vinduet stengte, Jonny Williams er lånt ut til Sunderland. Åtte spillere trøbler med diverse skader før denne kampen. Vi synes dette ser åpent ut og forsøker en godt betalt poengdeling.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra 10Bet

Manchester City – Liverpool H         1,87

Arsenal – Bournemouth         H         1,34

Stoke City - Manchester United        B         1,48

Burnley - Crystal Palace        U         3,20


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18