Pochettino forsvarer Kane

12/04/2018

Spurs-bossen insisterer på at kontroversene rundt Harry Kanes seneste «scoring» ikke er noen stor sak.

Christian Eriksen ble først tilkjent Tottenhams andre scoring i 2-1-seieren over Stoke forrige helg, men repriser viser at ballen trolig var såvidt innom klubbens toppscorer Harry Kane på vei inn i nettet. Et spesialpanel i Premier League har siden kreditert scoringen til engelskmannen, noe som har skapt voldsomt oppstyr i sosiale medier. Liverpools Mohamed Salah leder racet om å bli Premier Leagues toppscorer denne sesongen, men Kane er desperat på å ta igjen egypteren, og har nærmest forlangt å få scoringen på sin konto.

Det har dermed blitt spekulert i at spissens gjerrighet kan skape uro i Tottenham-garderoben, men manager Mauricio Pochettino avfeier det hele.

- Det er ingen stor sak, det lover jeg dere. Harry er en sjenerøs fyr og en person som alltid prioriterer kollektivet fremfor ham selv. Harry er en veldig ærlig person, han kommer ikke til å lyve om denne situasjonen, og det er ingen stor sak, hverken for ham eller laget. Selvsagt behøver alle spisser å føle kjenning med nettmaskene, sier Spurs-sjefen til britisk presse.

Tottenham tar denne helgen i mot Manchester City, som fortsatt slikker sårene etter tre strake tap etter exit i Champions League mot Liverpool og nederlag i derbyet mot Manchester United.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18