Opplandmann vant over 49 millioner

11/07/2017

Gigajackpot gir sorgløs økonomisk tilværelse for 30-årig oppdøling.

En mann i 30-årene fra Oppland vant en jackpot på hele 49 376 915 kr på spilleautomaten Empire Fortune hos Norgesautomaten Jackpotgevinsten er den største noensinne i både spillselskapets og spilleverandøren Yggdrasils historie. 

Vinnerspinnet var nesten et eget spill i seg selv og varte i nærmere fire minutter. I løpet av spinnet med en innsats på 200 kr raste gevinstene inn og nådde over 105 000 kr før Opplandmannen vant jackpoten. 
- Jeg feiret med en veldig dyr flaske vin, og har planer om å kjøpe en ny bil og ta med familien på ferie, sier den heldige norske spilleren, som også legger til at han holdt seg rolig da jackpoten landet. – Jeg følte bare på meg at jackpoten snart kom til å falle. 

Den glade vinneren, som foretrekker å forbli anonym, har spilt hos NorgesAutomaten i mange år nå og bestemte seg for å spille Empire Fortune da han så at jackpoten hadde blitt rekordstor. Vanligvis er det jackpotspillene og de norske automatene som frister mest. 

Empire Fortune-jokeren er Norges beste venn de siste ukene. For kun tre uker siden utbetalte Empire Fortune en annen jackpot på NorgesAutomaten da en storfornøyd spiller i 40-årene fikk med seg nesten 120 000 kr. NorgesAutomaten har i løpet av de siste 12 månedene utbetalt over 850 jackpotgevinster fra sine casinospill.
- Vi prøver alltid å ha de beste spillene og største jackpotene på vår side, sier Alexis Wicen, adm. dir. for NorgesAutomaten, så det er moro å få oppleve den største jackpotvinneren noensinne her hos oss. Enda bedre er det å se en spiller som registrerte seg for over ni år siden ta hjem gevinsten.

Vinneren har i likhet med andre storvinnere blitt informert om økonomisk rådgiving av NorgesAutomaten og Betsson Group.


Kim Marki

Bookietest 2016