Olsson vender hjem

27/03/2017

Til Djurgården etter åtte år i WBA.

Jonas Olsson ankom West Bromwich fra nederlandsk fotball i 2009, og har siden rukket å bli noe av en klubblegende på The Hawthorns. Den svenske stopperen har totalt levert 261 kamper for The Baggies, men nå er det slutt. Svensken har fått stadig mindre spilletid, og på utgående kontrakt valgte han forrige uke å takke ja da det kom tilbud om retur til Allsvenskan.
-Albion vil for alltid være en stor del av livet mitt, og dette skjedde så raskt at jeg knapt rakk å ta farvel med alle som har bidratt til å gjøre oppholdet så fint. Jeg vil ved første mulige anledning returnere for å ta et skikkelig farvel, sier 34-åringen hvis kontrakt utgikk etter inneværende sesong. 

Olsson blir nå klar for svensk seriestart, og i Djurgården gjør han tidligere rutinerte landslagsspillere selskap. Kim Källstrøm og Andreas Isakson blir av Olssons lagkamerater, og Djurgården blir definitivt et lag å følge med på i årets Allsvenskan. 
-Jeg har pratet mye med Kim og Andreas, og jeg føler jeg kommer hjem til en liga som har utviklet seg voldsomt de senere år, sier midtstopperen til Aftonbladet. 


Kim Marki

Bookietest 2017/18