Midtukens CL-tips

18/04/2017

Vi byr på våre vurderinger av midtukens Champions League-kamper.

Champions League-sluttspillet fortsetter denne midtuken og vi skal som vanlig komme med våre vurderinger av alle kampene. Husk at i gruppespillet hadde vi en tilbakebetalingsprosent på 128 på alle Champions League-kampene her på nettsiden og hele 141 prosent tilbake på de utvalgte spillene. Foran hver Champions League-, Eliteserie- og Premier League-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Nå er det ny Champions League-runde som gjelder og vi jakter nye gevinster.

FÅ NORGES ENESTE SPORT- OG SPILLAVIS RETT I POSTKASSA!

Alle odds er hentet fra NordicBet.

Real Madrid - Bayern München

Real Madrid snudde 0-1 til 2-1-seier i det første møtet etter at motstanderen også hadde misbrukt straffespark. Avgjørelsen kom i spill med ti mann. Vertene med 3-3-0 i gruppe F før det ble 3-1-seier hjemme mot borte mot Napoli. Pepe (f), Raphaël Varane (f) og Gareth Bale (a) står over med skader. Bayern München med 2. plass bak Atlético Madrid i gruppe D. 5-1-seier hjemme og borte mot Arsenal i 1. runde. Utviste Javi Martínez (mb) soner her mens Mats Hummels (f) og Jérôme Boateng (f) er usikre med skader. Vi spiller at begge lag scorer til 1,35 i odds, men her er også over 1,5 mål til 1,11 i odds og over 2,5 mål til 1,39 aktuelt.

 

Leicester City - Atletico Madrid

Fortsatt håp for Leicester etter 0-1-tap i det første møtet. Seks strake seirer under Craig Shakespeares ledelse før det ble 2-4-tap for Everton. Lørdag rotet laget bort 2-0-ledelse borte mot Crystal Palace. I den første sluttspillrunden ble 1-2-tap borte snudd til avansement med 2-0-seier hjemme mot Sevilla. Her er Robert Huth (f) ute med karantene. Molla Wague (f) og Nampalys Mendy (mb) står over med skader mens Wes Morgan (f) og Islam Slimani (a) er usikre. Atlético Madrid med 4-2-seier borte og 0-0 hjemme mot Bayer Leverkusen i forrige runde. Tiago (mb), Šime Vrsaljko (f) og Augusto Fernández (mb) er ikke med her. Vi spiller at det blir minst to scoringer til 1,33 i odds.

 

Monaco - Borussia Dortmund

Det første møtet ble som kjent av det spesielle slaget med utsettelse. Dagen etter virket ikke Borussia Dortmund-spillerne helt klare til kamp og Monaco stakk av med 3-2-seier. Vertene topper tabellen i Frankrike. Ny seier hjemme mot Dijon lørdag. Her er Fabinho (f) ute med karantene mens Djibril Sidibé (f), Guido Carrillo (a) og Gabriel Boschilia (mb) står over med skader. Borussia Dortmund åpnet sluttspillet med 0-1-tap borte for Benfica, men slo tilbake med 4-0-seier i returkampen hjemme. Marc Bartra (f), Mario Götze (a) og André Schürrle (a) mangler mens Erik Durm (f) og Sebastian Rode (mb) er usikre. Tyskerne gikk ubeseiret gjennom gruppespillet og vi forsøker oss med et bortetips i denne kampen. At begge lag scorer til 1,32 i odds synes fornuftig for de noe mer forsiktige.

 

Barcelona – Juventus

Returkamp i kvartfinalen i Champions League. Barcelona er igjen i trøbbel etter 0-3-tap i det første møtet. Katalanerne var i lignende situasjon i den første sluttspillrunden der laget røk 0-4 borte mot Paris Saint-Germain, men slo tilbake med 6-1-seier i en fantastisk returkamp her hjemme. 3-2-seier hjemme mot Real Sociedad lørdag. Aleix Vidal (f) og Rafinha (mb) står over med skader her. I tillegg er Javier Mascherano (f), Jérémy Mathieu (f) og Arda Turan (mb) usikre. 3-1-seier mot dagens motstander i Champions League-finalen i 2015. Juventus gikk ubeseiret gjennom gruppespillet og åpnet sluttspillet med 2-0-seier borte og 1-0-triumf hjemme mot Porto. Marko Pjaca (a) står igjen over med skade mens Paulo Dybala (a) er usikker. Vårt valg her blir over 2,5 mål til 1,44 i odds, men også at begge lag scorer til 1,58 er aktuelt.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra NordicBet.

Real Madrid - Bayern München Begge lag scorer ja/nei      Ja         1,35

Leicester City - Atletico Madrid Over/Under mål 1.5          Over    1,33

Monaco - Borussia Dortmund           B         2,15

Barcelona - Juventus Over/Under mål 2.5    Over    1,44


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18