Maldini vil trene Italia

10/04/2018

Italia er på utkikk etter ny landslagssjef, og Milan-legenden Paolo Maldini kan være mannen som får jobben med å ta nasjonen videre.

Kvalifiseringen til sommerens VM ble som kjent en fiasko for Italia, som tapte for Sverige i play-off. Ikke kvalifisere seg til et mesterskap er uhørt og uakseptabelt for den stolte fotballnasjonen, og daværende landslagssjef Gian Piero Ventura fikk umiddelbart sparken som følger av fiaskoen. Den tidligere Milan-spilleren Alessando Costacurta er mannen som har fått ansvaret med å finne Italias neste landslagssjef, og valget kan falle på hans tidligere lagkamerat, selveste Paolo Maldini.

- Jeg er alltid villig til å lytte. Det er vanskelig å si nei, spesielt i en samtale med min gode venn Alessandro. La oss se om det er muligheter til å få i stand et samarbeid. Problemet er at jeg vet ikke de kortsiktige målene. Jeg tror ikke en manager som ønsker å bygge for fremtiden vil bli akseptert i Italia. Vi er nødt til å kvalifisere oss til EM, Italia kan ikke vente, sier Milan-legenden til Sky Sports Italia.

Costacurta er ventet med å komme kunngjørelsen av Italias neste landslagssjef 20. mai. Maldini spilte for AC Milan i hele sin karriere. Italieneren fikk 126 landskamper for Italia, og la opp som spiller i 2009, 40 år gammel.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18