Mahrez tilbake i Leicester

09/02/2018

Leicesters playmaker er endelig tilbake på treningsfeltet etter at hans drømmeovergang til Manchester City kollapset.

Det ble en hektisk Deadline Day for Leicester og Riyad Mahrez. Manchester City gjorde hele fire forsøk på å hente den strålende algerieren til Etihad Stadium, men alle budene ble blankt avslått av the Foxes. Det satte sinnet til Mahrez i kok, og har i de siste ni dagene glimret med sitt fravær på treningsfeltet, på grunn av misnøyen med at det ikke ble noen overgang.

Som om ikke det var nok, skal Pep Guardiola ha vært lite imponert over Mahrez sin oppførsel mot sin Leicester, og City-bossen skal følgelig ikke være interessert i å prøve å få ham i sine rekker når overgangsvinduet i sommer. Nå er Mahrez imidlertid tilbake på treningsfeltet i Leicester, og i en pressemelding, sier han at han akter å gi alt for klubben den kommende våren.

- Det har vært mange spekulasjoner, som jeg kan si er helt usanne. Jeg har vært en del av et Leicester City, som har oppnådd så mye, opprykk og ligamesterskap i Premier League inkludert. Mine mål har alltid vært de samme, og jeg har gitt 100 prosent når jeg har spilt for klubben, fansen og mine lagkamerater. De målene er de samme i dag, og i fremtiden kan dere hvile trygt, vel vitende om at jeg vil fortsette å gi alt jeg har, sier Mahrez.

Algerieren er inkludert i helgens kamptropp, der Leicester møter, ja nettopp, ligalederen Manchester City. 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18