Lars-Jørgen Salvesen: - Døgnene etter operasjonen var et mareritt.

15/05/2017

Start-spissen er på bedringens vei etter en tøff operasjon som kostet mye krefter. Nå starter en lang oppkjøring til den neste sesongen.

– Operasjonen var vellykket, men på ingen måte smertefri. Døgnene etter operasjonen var et mareritt. Akkurat det ønsker jeg ingen, for det var noe av det verste jeg har gått gjennom. Jeg fikk ikke sove, og uansett hvor sterke medisiner jeg tok så hjalp ingenting. Men de siste dagene er det blitt litt bedre. Jeg har fått litt mer bevegelse og følelse i foten. Men dette var jeg jo forberedt på, sier Lars-Jørgen Salvesen til Eurosport.no.

Salvesen fikk en lei skade for noen uker siden, og beskjeden som kom i etterkant var ikke av det positive slaget: Den unge spissen blir ute for resten av sesongen og må belage seg på mange timer i styrkerommet i stedet for på fotballbanen. I en sesong som skulle bli Salvesen sitt virkelige gjennombrudd på seniornivå, kom dette selvfølgelig meget ubeleilig. 

– Det er jo tungt å se de andre spille uten meg. Jeg ville jo vært med å bidratt. Men det er veldig fint å se at de gjør det så bra uten meg. Nå håper jeg bare vi klarer målet om å rykke opp. Men jeg kjenner selvsagt på sulten. Det var jo dette som skulle bli min sesong. Nå må jeg bare si at det blir neste sesong i stedet. Det er selvfølgelig kjedelig å miste denne, særlig når det er hele som ryker, men jeg må bare forberede meg mot neste år, sier han.

Selv om spissen er skadet, vil Salvesen være med på videoanalyser og være en del av gruppa selv om han ikke får delta i trening på feltet. 

– Jeg har fortsatt mye kontakt med laget, og skal bidra det jeg kan bidra med i både garderoben, i spillermøter og videoanalyser og slikt. Det er bare på felt og i kamp jeg ikke kan være med. Det er jo fortsatt jobben min og jeg må jo møte opp med de andre. Men når de går på feltet så må jeg i styrkerommet. Det er jo ikke noe gøy å ikke få gjøre det gøyeste man vet, nemlig å spille fotball. Men det er jo alltid koselig å treffe de andre og være i miljøet, forteller Salvesen.


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18