Her er Englands VM-tropp

16/05/2018

Onsdag ettermiddag kunngjorde den engelske landslagssjefen Gareth Southgate troppen som skal forsvare Englands ære i sommerens VM.

Tradisjon tro er det knyttet store forventninger til England i et mesterskap, til tross for at det meste av hypen foregår på engelsk jord. Men, Gareth Southgates mannskap har sett svært solide ut i kvalifiseringen, selv om heller ikke det skiller seg stort ut fra historien. Onsdag kunngjorde landslagssjefen troppen som skal revansjere den pinlige exiten i EM mot Island for to år siden, og troppen byr ikke på nevneverdig mange overraskelser.

Men, det har blitt funnet plass til Liverpool-backen Trent Alexander-Arnold, som har vist voldsom framgang på Merseyside denne sesongen. Det har blitt belønnet med hans første innkallelse til den engelske seniortroppen, og det sågar i en VM-tropp. Chelseas midtbanespiller Ruben Loftus-Cheek, som har strålt på lån i Crystal Palace denne sesongen, har også blitt innvilget plass. Ellers er det ingen voldsomt store overraskelser, med veterankeeperen Joe Hart ute, og Burnleys sensasjon, Nick Pope, inn. Her er Englands 23-mannstropp:


Keepere:Jordan Pickford, Jack Butland, Nick Pope


Forsvarere:Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire, Danny Rose, Trent Alexander-Arnold, Ashley Young, Gary Cahill, Phil Jones, Kieran Trippier


Midtbanespillere:Jordan Henderson, Eric Dier, Dele Alli, Jesse Lingard, Raheem Sterling, Ruben Loftus-Cheek, Fabian Delph
 

Angripere:Harry Kane, Jamie Vardy, Marcus Rashford, Danny Welbeck

Reserver:Tom Heaton, James Tarkowski, Lewis Cook, Jake Livermore and Adam Lallana

 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18