- Har kvaliteter til å dominere i 1. divisjon

14/03/2017

Knut Tørum tror sin danske midtbanespiller kan bli en viktig brikke for Arendal denne sesongen

Arendal-spiller Jakob Ramussen viste i kampen mot Ranheim noe av det som bor i ham. Fra sin sentrale midtbaneposisjon styrte dansken mye av spillet gjennom godt overblikk og gode pasninger, og var en viktig bidragsyter til at sørlandsklubben vant 2-1. Nå tror Arendal-trener at 29-åringen kan finne på å storspille i OBOS-ligaen.

– Han var mer enn en støttespiller. Jakob hadde en meget viktig rolle i laget. Han har de kvalitetene som skal til for å dominere også i 1. divisjon, sier Tørum til Agderposten.

Ramussen mistet de siste kampene av fjorårets sesong på grunn av en kneoperasjon. Dansken er imidlertid fullt tilbake nå, selv om han gjerne skulle hatt 90 minutter for å være på den sikre siden. Mot Åsane og Ranheim på La Manga ble han i begge kampene byttet ut etter en drøy time.

– Oppholdet her har vært viktig for meg. Jeg kan løpe på mølle så mye jeg bare vil, men kamptrening kan jeg ikke få nok av i denne perioden, melder Rasmussen.

Det gjenstår to treningskamper til før sesongen kan starte. På fredag gjester Arendal rekruttlaget til Odd i Skien, mens de den 24. mars spiller generalprøve hjemme mot Jerv.


Christian Aarstad

 

Bookietest 2017/18